Welkom

De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Op die dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 400 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD.

LOMD 2017
Op donderdag 22 juni 2017 heeft de zevende editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag plaatsgevonden in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Als organisatie kijken wij terug op een zeer geslaagde editie van de LOMD, bedankt voor jullie deelname en bijdrage!

De LOMD wordt georganiseerd door het Platform Omgevingsmanagement - POM - maar mogelijk gemaakt door de bijdragen van de velen partners die we nadrukkelijk willen bedanken voor hun ondersteuning.

Bekijk hier de aftermovie van de LOMD 2017!

Prijsuitreiking Artikelen & Columns
Tijdens het plenaire gedeelte heeft de jury de winnaar bekend gemaakt van de Art&Co's. Het artikel van Patrick Kemperman, Petra van den Brand, Berthe Brouwer en Kees Roelofsma van Infram BV is als winnaar verkozen.
Nogmaals gefeliciteerd met jullie prijs!

Lees hier de uitgebreide versie van het artikel: 'De omgevingsmanager in 2029: Omgevingsmanager wordt 'gebiedsmakelaar'

Over het Platform Omgevingsmanagement
De LOMD wordt georganiseerd door het Platform Omgevingsmanagement (POM). POM is het platform voor professionals die omgevingsmanagement als een essentiële factor zien voor het succesvol laten verlopen van een project. Ontwikkeling van zowel het vak als de omgevingsmanager zelf staat centraal. Dit doen we door interactie, dialoog en kennisuitwisseling. Ook lid worden en zo profiteren van de ledenvoordelen? Meld je dan nu aan via de website van POM.


  •  
  • mojoimagealt-4969-alt

  • mojoimagealt-4964-alt


  • mojoimagealt-4984-alt