Aanmeldstappen

Aanmelden deelnemer LOMD 2024
Jouw gegevens
Bevestigen
Bevestiging registratie

Aanmelden deelnemer LOMD 2024

Hieronder kun je je in enkele stappen aanmelden voor de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2024.

Normaal tarief voor deelname bedraagt € 275,- (excl. btw). Meld je je aan voor 1 augustus 2024, dan geldt de vroegboekkorting en betaal je € 225,- (excl. btw).

Ben je medewerker van Rijkswaterstaat? 80 medewerkers van RWS mogen kosteloos deelnemen aan LOMD. Is deze optie niet meer beschikbaar, meld je hieronder dan aan voor een plek op de wachtlijst. Wanneer er een plek beschikbaar komt, word je hiervan op de hoogte gesteld.

Ben je persoonlijk lid van POM en heb je pakket B? Deelname aan de LOMD is dan inbegrepen. Indien je lidmaatschapsbijdrage is betaald, kun je kosteloos deelnemen.
POM A leden betalen het reguliere tarief. 

Partners van POM/LOMD worden per mail op de hoogte gesteld hoe zij de genodigden van hun organisatie kunnen aanmelden. 

Meer informatie over de LOMD 2024 vind je terug op de congreswebsite.

Aanmelden *

0,00

Dienst RWS *

Geef hieronder aan voor welke dienst je binnen RWS werkzaam bent.

Algemene voorwaarden *

Deelname aan de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2024 bedraagt € 275,- per persoon (excl. btw), min eventueel van toepassing zijnde relatiekortingen.

De kosten voor deelname dien je te voldoen binnen twee weken na ontvangst van de factuur en vóór aanvang van het evenement. Je kunt bij het afronden van jouw inschrijving ook met iDEAL betalen.

Facturatie wordt verzorgd door HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie b.v., - Herenweg 180, 2101 MV Heemstede - KvK 34239540 - btw NL8152.56.292.B01

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan alleen schriftelijk/per mail voor aanvang van het evenement. Bij schriftelijke annulering van betaalde deelname tot twee weken voor aanvang van het congres brengen wij een bedrag van € 60,- (excl. BTW) aan administratiekosten in rekening. Indien je binnen twee weken voor aanvang van het congres annuleert, berekenen wij het volledige bedrag. Vanzelfsprekend mag een collega in jouw plaats van jou inschrijving gebruik maken. De organisatie van dit congres legt gegevens vast voor de uitvoering van de overeenkomst.

Lees hier de Privacy Policy

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW .


Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of info@hoe-zo.nl

Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of info@hoe-zo.nl