×
 

Welkom

Om dit moment mogen er geen evenementen plaatsvinden in verband met het Coronavirus. Het RIVM hanteert deze maatregel tot 1 juni, mogelijk wordt deze maatregel verlengd. Eind april zullen wij je meer informatie geven of de Landelijke Omgevingsmanagementdag doorgaat op donderdag 25 juni 2020. 

Mocht je vragen hebben of jouw inschrijving, deelname of bijdrage als partner aan de LOMD, kun je contact opnemen met Elena Le Poole via e.lepoole@hoe-zo.nl. 

De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Op die dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 600 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD.

LOMD 2020
Op donderdag 25 juni 2020 vindt de tiende editie plaats van de Landelijke Omgevingsmanagementdag in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Parkeren bij Congrescentrum 1931 is kosteloos.  

What's Next!?
Dit jaar is het thema van de LOMD ‘What’s Next?!‘ Na tien jaar is het een goed moment om terug te kijken, maar vooral ook om vooruit te blikken naar de uitdagingen die omgevingsmanagers in de toekomst te wachten staan.

Klik hier voor een impressie van 2019.

De LOMD wordt georganiseerd door het
Platform Omgevingsmanagement - POM - maar mogelijk gemaakt door de bijdrage van de vele partners die we nadrukkelijk willen bedanken voor hun ondersteuning.