Sprekers

Dagvoorzitter Tom van 't Hek

2-tomvanthek

Tom van 't Hek is radiopresentator en gastspreker, voormalig tophockeyer en oud-bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Hij was voorbestemd huisarts te worden. Hij werd dat ook en hij heeft ook vier jaar als huisarts gewerkt. Zijn liefde en passie voor de hockeysport heeft hem uiteindelijk op een ander pad gebracht. In de hockeysport behaalde hij als speler de grootste successen die maar denkbaar zijn. Sinds 1995 werkt Tom van t Hek als presentator voor de radio. Hij presenteerde onder andere Het Hek van de Dam, Radio Tour de France en de zondagsmiddageditie van NOS Langs de Lijn. Van 2013 t/m de zomer van 2016 was Tom de vaste presentator van het radioprogramma "De Ochtendspits" bij BNR Newsradio

Spreker Genieke Hertoghs

geniekehertoghs

Genieke Hertoghs heeft een achtergrond in taalwetenschappen, communicatie en bedrijfskunde. Zij houdt zich al ruim tien jaar lang elke dag bezig met impact op het onbewuste brein en effectief communicatiegedrag, met name op de werkvloer. Samen met Harrie van den Berg heeft zij het gedachtegoed Subconscious Impact ontwikkeld. Een bewezen aanpak vanuit een stevig wetenschappelijk fundament voor 'hoe bereik je de ander écht in het onbewuste brein?'. In 10 jaar tijd heeft zij dit aan de lopende band empirisch onderzocht, getoetst en bewezen in ruim 2700 trainingen aan diverse professionals. Als ervaren vakvrouw en spreker helpt zij mensen elkaar te begrijpen, beter samen te werken en de veranderbeweging in te zetten met een effectieve interactie- en communicatie-aanpak.

Spreker Co Verdaas

lomd_coverdaas11

Co Verdaas werkt al ruim twintig jaar op het snijvlak van ruimtelijke ontwikkeling, wetenschap en bestuur. Na zijn studie planologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en zijn promotie op het planstelsel, was hij onder andere werkzaam bij de Universiteit van Wageningen, lid van de Tweede Kamer, gedeputeerde van de provincie Gelderland en korte tijd staatssecretaris Economische Zaken in kabinet-Rutte II. Sinds april 2019 is Co Verdaas dijkgraaf van Waterschap Rivierenland, met bestuurlijke vernieuwing en coördinatie Omgevingswet in zijn portefeuille. Daarnaast is hij hoogleraar gebiedsontwikkeling aan de TU Delft.